Digitale kaart versturen

Als u een digitale kaart wilt versturen staat onlinekaartjeversturen.nl graag voor u klaar. Via onze website stuurt u op elk gewenst moment een prachtige digitale kaart voor elke gelegenheid. Of dat nu voor een verjaardag, een speciale dag of tijdens de feestdagen is. Bij ons heeft u de keuze uit een ruim assortiment digitale kaarten die u op een snelle en eenvoudige manier kunt laten versturen.

Maar, ook als u een online kaart wilt versturen per post kunt u gebruik maken van onze betrouwbare service. Een kaartje is een mooie gebaar welke passend is voor verschillende gelegenheden. Toch wordt dit nog wel eens vergeten. Vaak ontbreekt het ons aan de tijd om een kaart te kopen in de winkel en deze te versturen. Met de service van onlinekaartjeversturen.nl is dat niet meer nodig. Op deze manier kunt u op elk gewenst tijdstip een digitale kaart versturen naar uw dierbaren, vrienden of zakenrelaties.

Met onze uitgebreide maand, halfjaar of jaarabonnementen vindt u altijd een service die bij u past en kunt u maandelijks onbeperkt online kaarten versturen. Natuurlijk kunt u daarbij profiteren van diverse handige services zoals het koppelen van uw klantenbestand in Excel.

Digitale kaart versturen via onlinekaartjeversturen.nl

De service van onlinekaartjeversturen.nl is geschikt voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Als ondernemer kunt u bij ons eenvoudig uw klantenbestand invoeren via een CRM koppeling. Door de toevoeging van de klantnaam, de geboortedatum en het e-mailadres krijgt u altijd tijdig een melding als één van uw klanten jarig is. Zo bent u altijd in de gelegenheid om een attent gebaar te versturen naar uw zakenrelaties.

Eventueel kunt u een digitale kaart ook laten versturen middels een vooraf planning. Als u gebruik maakt van ons jaarabonnement kunt u uw online kaart tot wel 12 maanden vooruit plannen. Handig als u een digitale kaart wilt versturen naar uw klanten tijdens de feestdagen. Desgewenst kunt u de online kaarten ook nog laten voorzien van een persoonlijke tekst of handtekening. Zo heeft u zelf geen omkijken meer naar het tijdig verzenden van digitale kaarten. Uiteraard kunt u via de website van onlinekaartjeversturen.nl ook een online kaart laten versturen per post.

Welke optie u ook kiest, een online kaart versturen was nog nooit zo eenvoudig. U profiteert bij onlinekaartjeversturen.nl altijd van een betrouwbare service en een ruim assortiment digitale kaarten. Uiteraard tegen een aantrekkelijk tarief.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op