Online kaart versturen

Een online kaart versturen doet u natuurlijk via onlinekaartjeversturen.nl. Bij ons vindt u een ruim assortiment persoonlijke kaarten voor elke gelegenheid. Op deze manier kunt u altijd een unieke kaart versturen op feestdagen of verjaardagen. Een gepersonaliseerde online kaart versturen is via onlinekaartjeversturen.nl eenvoudiger dan ooit. Daarnaast kunt u altijd profiteren van onze betrouwbare en betaalbare service.

Een kaartje is een attent gebaar. Met een persoonlijk kaartje laat u iemand weten dat u aan hem of haar denkt. Dit kan zijn omdat iemand jarig is, gaat trouwen of tijdens de feestdagen. Een digitale kaart van onlinekaartjeversuren.nl wordt op het door u gewenste tijdstip afgeleverd via het e-mailadres van de geadresseerde. Maar, als u liever een online kaart wilt versturen per post kunt u ook gebruik maken van onze uitgebreide service. Onze kaarten kunnen tevens gepersonaliseerd worden door het toevoegen van een persoonlijke tekst of een handtekening.

Zo kunt u de kaart die u wilt verzenden extra bijzonder maken. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of u een kaartje wilt verzenden voor een verjaardag, een bruiloft of tijdens de kerstdagen. Door onze ruime keus aan online kaarten vindt u altijd een kaart die passend is voor de gelegenheid.

Online kaart versturen via onlinekaartjeversturen.nl

Met een kaartje kunt u een dierbaar persoon of klant wat extra aandacht geven. Onze betrouwbare service is dan ook geschikt voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, kunt u via onze website een online kaart versturen via een abonnement. Daarmee heeft u de mogelijkheid om een onbeperkt aantal kaarten per maand te versturen.

Uiteraard kunt u daarbij ook gebruik maken van een vooraf planning. Zo vergeet u nooit meer een online kaart te sturen op een belangrijke datum of de verjaardag van een zakenrelatie. U kunt tevens uw complete klantenbestand invoeren in ons systeem. Uiteraard krijgt u een week voor de belangrijke datum een melding. Op deze manier wordt een digitale kaart versturen wel heel eenvoudig. Een koppeling met CRM behoort tevens tot de mogelijkheden.

 

Uiteraard ontvangt u een bericht zodra de geadresseerde uw kaart de heeft ontvangen. Een online kaart versturen per post of digitaal doet u dan ook het beste via de website van onlinekaartjeversturen.nl. De betaling kan veilig en eenvoudig worden verricht via IDeal. Maar, achteraf betalen is ook een mogelijkheid. Bezoek onze website voor meer informatie en profiteer vandaag nog van onze service als u een online kaart wilt versturen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op